Cum fac matching intre cerere si oferta?


Exista doua variante prin care putem sa facem macthingu-ul intre cerere si oferta.

  1. Cand introducem o cerere noua in baza noastra de date, dupa ce completam tab-ul de criterii, putem observa ca mai avem cateva tab-uri. In aceeasi linie regasim tab-ul MATCHING PROPRIETATI, dam click pe el si oberserva ca ne apar dedesubt 2 categorii: PROPRIETATI DIN BAZA DE DATE ( in cazul in care avem deja in baza noastra oferte care sunt compatibile pentru clientul nostrul ele sunt afisate sub acest camp) si PROPRIETATI ANUNTURI PARTICULARI ( softul cauta prin baza de particulari proprietati care se potrivesc cel mai bine cu cererea introdusa,acestea fiind afisate sunt tab-ul resecpectiv)
    La prima categorie daca avem afisate rezultate, o sa regasim butonul ACTIUNI in partea dreapta, sub acesta avem butonul de PROPUNE, apasam acest buton si o sa obervam ca oferta noastra dispare din tabelul de proprietati potrivite pentru client. La fel facem daca mai gasim o alta proprietate care dorim sa o propunem clientul nostru, ulterior apasam pe butonul URMATOR PAS, o sa obervam acolo ofertele care dorim sa le trimtem pe mail si tot ce trebuie sa facem este sa apasam butonul TRIMITE MAIL.
    La a doua categorie, ne apare o lista de proprietati, insa pentru a putea propune acele oferte, inainte de toate trebuie sa le introducem in baza de date si apoi ele o sa ne apara la prima categorie ( Proprietati din Baza de Date) si le putem propune pe mail clientilor.

  2. Accesam Meniul Principal - CRM CERERI - CERERILE MELE unde regasiti toate cererile dvs. In partea dreapta a fiecarui cerere regasim butonul EDIT, apasam pe el si se deschide cererea introdusa de dvs cu toate detaliile, putem oberva tab-ul MATCHINH PROPRIETATI pe care il apasam pentru a putea vedea oferte care sunt compatibile pentru clientul nostru.

Ti-a fost de ajutor acest raspuns?

50.5% din cei care au votat au gasit acest articol folositor